Dagens bild, 28 – 30 juni

Så har det gått några dagar igen utan att jag hunnit lägga upp ”Dagens bild”. De hamnar på Facebook mycket snabbare, det kräver lite mindre ansträngning, nämligen. 🙂

28 juni – Wivaldia har fått klorna klippta och ser så där uppgiven ut som bara ett marsvin i den situationen kan göra. Matte ligger inte på plus.

29 juni – Träffade lille M och hans mamma. M hade bestämt att jag skulle ha den här väskan, så den fick jag. Visst är den fin? Lite mörk bild, men jag får ta en bättre en annan dag. (M:s mamma är också lite orolig att han ska dregla på min Mulberry, så nu har jag en väska som han har valt ut och som han alltså kan råka kladda lite på – han hade tydligen ryckt till sig den och dragit ner den i vagnen och inte velat släppa förrän hon lovat att köpa den till mig…)

30 juni – När det är sommar sitter jag ofta på Stortorget och kikar på folk och läser en god bok. Idag blev det inte så länge, då ett pucko till gubbe satte sig bredvid och öppnade en öl, som jag var rädd skulle stänka på min väska. Men ge mig gärna fler soliga eftermiddagar, så att jag kan sitta här och ha det mysigt! När maken dök upp bestämde jag att vi skulle gå och fika på uteservering, för det har jag inte gjort ännu i år, vädret har inte riktigt tillåtit. Vi begav oss alltså till Riddarholmen och provade serveringen där. Mer om det i nästa inlägg!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s