Tredje säsong av ”Game of thrones”

Tredje säsong av ”Game of thrones” – DN.SE.

Som rubriken säger – det blir en tredje säsong, men det verkar ju konstigt om de inte planerat för detta från början. Bokserien är ju (än så länge) på fem böcker och vare sig andra eller tredje boken är fristående, det skulle bli konstigt att sluta där, ska man göra en TV-serie ska väl den vara avslutad i sista avsnittet? Eller hade de tänkt sig att skriva om berättelsen och hitta på ett slut?

I och för sig har jag undrat hur det skulle gå att filma hela bokserien, med tanke på att den inte ens är avslutad. Dessutom är det så mycket detaljer och personer att man skulle bli tvungen att kapa lite här och där för att få med allt.

Men det måste de väl ha tänkt på redan när de satte igång med första säsongen?

Ett svar till “Tredje säsong av ”Game of thrones”

  1. Det har förstås hela tiden funnits planer på att fortsätta, men det är beroende av att serien kan bära sig själv. Den får fortsätta så länge den har tillräckligt många tittare. Skulle de första avsnitten av Game of Thrones säsong tre ha säg typ 300000 tittare istället för några miljoner som nu blir det nog ingen säsong fyra, eller åtminstone lär de avvakta med att förnya den.

    //JJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s