Kyckling med äpple och curry

  • 4 st Kycklingfilé, 600 g
  • 1 st Äpple, grönt
  • 1 st Äpple, rött
  • 1 msk Ingefära
  • 2 klyftor Vitlök
  • 2 tsk Curry
  • 15 g Tomatpuré, 1 msk
  • 12 g Potatismjöl, 1 msk
  • 1 tsk Salt
  • 1 krm Peppar
  • 2 tsk Margarin flytande max 80%
  • 4 dl Hönsbuljong

Skär kycklingen i bitar, äpplet i tunna klyftor och hacka vitlöken. Bryn kycklingen i margarinet, tillsätt vitlök, ingefära och curry.

Rör ner tomatpuré och häll över buljongen. Smaksätt med salt och peppar. Låt puttra 8-10 minuter. Rör ner äppelbitarna.

Låt puttra ytterligare någon minut. Rör ut potatismjölet med lite vatten och tillsätt det under omrörning tills det tjocknar. Servera med ris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s