Liten nin

Vår älskade lille Ninus somnade ju in för ett par veckor sedan. Bara ett par dagar senare hörde en god vän av sig och frågade om vi kunde ta hand om en liten kaninunge som behövde omplaceras. Så rätt som det var satt vi där med en liten fluffig, lejonhuvad kanin på åtta veckor. Det var riktigt oväntat, men glada blev vi.

Julius

Julius

Marsvinen var inte lika imponerade, så vi har fått vänja oss vid delvis andra rutiner här hemma. Första kvällen gick det utmärkt, men de fick vara i olika burar. Det fick vi sedan fortsätta med, då tjejerna inte uppskattade Julius försök att leka med dem. Han är ju bara en liten unge och tycker så klart att de var hur roliga som helst att jaga.

Så fort han vant in sig ordentligt vid köket och oss kommer vi att försöka sammanföra dem igen, lite försiktigt. Men förmodligen kommer vi aldrig att kunna ha dem tillsammans så som vi gjorde med Ninus. Men allt förändras, så även husdjurens rutiner.

Nu har vi fullt upp med liten ninbebis som hoppar och skuttar och redan har lärt sig var godiset finns.

Ett svar till “Liten nin

  1. Åh jag visste inte att du hade kanin va söt den är 🙂 Men va duktig du är på att sprara jag blev så imponerad av det och önskade att jag också kunde vara så duktig men tyvärr har jag nog dragit med allt för mkt i lev här och nu och dert medför också att man vill köpa det man vill ha nu men jag har dock lärt mig att gå och tänka igenom alla inköp en ellert vå veckor ordentligt innan för att det inte ska bli impuls 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s