Dagens irritationsmoment

Jag var inne på Indiska för att försöka hitta ett förslag till lösning på min akuta garderobskris. Detta resulterade i ett par blommiga ballerinaskor och inte i de toppar jag hoppats hitta. Det finns verkligen inte någonting vettigt alls i butikerna just nu. Antingen är det långt som en kortare klänning och ser konstigt ut till jeans, eller så är det vida toppar som inte passar till de kjolar jag har. Eller så är det genomskinligt, och då måste jag tänka på att ha något under (=krångel). Allvarligt, jag trodde att det här med genomskinligt var borta för alltid. Så fel man kan ha.

Men – irritationsmomentet handlade inte om det, utan om något jag också upplevde i en annan butik för ett par veckor sedan. Den gången hade jag faktiskt ett gäng saker jag tänkt prova. Nu hade jag en skjorta som jag sedan ändrade mig om och inte ens provade. Irritationsmomentet handlar alltså om provrum, eller om folk i provrum. Det borde faktiskt inte vara tillåtet att vara mer än en person åt gången i provrummet. I båda de fall jag beskriver har det varit två tjejer därinne, som snackar och håller på istället för att skynda på lite när det är kö utanför. Dessutom tar det ju längre tid att prova eftersom det blir så trångt i provrummet när man är två.

Detta kan jämföras med tjejer som ska gå in två och två på toaletten och snacka en massa istället för att gå in en i taget, göra det de ska och sedan gå ut. Varför ska jag behöva vänta på att folk gör saker de inte ska göra på just det ställe jag vill in på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s