[BOK] Witch Heart

Witch Heart – Anya Bast

Nu har jag läst ut tredje delen i den här serien och den fjärde väntar på mig. (Sedan har jag de två första delarna i författarens andra serie också, så det lär inte ta slut på ett tag).

Jag gillar hur världen i de här böckerna är uppbyggd, och jag gillar magi och övernaturligheter, så jag kan stå ut med de lite väl detaljerade (och tjatiga) sexskildringarna – på samma sätt som jag stod ut med dem i ”Grottbjörnens folk” – jag skummar förbi dem lite snabbt. Vore det inte för att jag gillar karaktärerna, handlingen och hur världen fungerar skulle jag nog inte läst dem alls. En recension av den här serien gav en total sågning, eftersom berättelsen blev bakgrund till och ursäkt för alla sexscener. Jag håller inte riktigt med, för en sådan grej hade jag genomskådat direkt och låtit boken stå kvar i butiken.

With the immense powers of an earth witch, Claire isn’t destined to be a demon’s handmaiden. Yet this has been her fate since she was six, when her warlock mother brought her to Eudae. Now as an adult, she’s about to discover her true power—and how far others are willing to go to take it away…

As part of a mission with the Coven, Adam Tyrell rescues Claire from her enslavement—and finds himself immediately taken with the beautiful witch. But this charming playboy soon learns that it’s easier to steal Claire from demons than win her heart, for her life as a servant has ravaged her spirit.

Övriga delar i serien:

7 svar till “[BOK] Witch Heart

 1. Svar på kommentar i min blogg:
  Hmm, Adèle sa att hon kände till 14 svenska kyrkor där det finns en eller flera ”gröna män”.
  Ska se hur många jag minns; Domkyrkor: Linköping, Skara, Uppsala, Visby. Kyrkor: Lau (Gotland), Adelsö och Munsö (utanför Stockholm), Örebro (vet inte om Örebro är en domkyrka eller inte) är de jag kommer på på rak arm.
  Jag har en gissning om att man bör leta i domkyrkor för att ha största chansen att hitta dem eftersom dessa kyrkor ju var så att säga ”överkyrkor” och ofta rikt utsmyckade. Jag är inte jättebra på domkyrkor men utöver de ovan nämda har Lund en i alla fall så mycket vet jag.
  Och så slutligen; om du vill besöka Adelsö kyrka så kan jag förvarna om att den är stängd för renovering fram till i vår – berättade församlingsprästen som också besökte föreläsningen.

 2. Jag kommer ihåg när jag läste ”Sagan om isfolket”. Inte så att det var jättesexscener, men jag minns, ung som jag var, att jag upplevde det lite jobbigt när jag läste dem…haha. Men det var då det. Kram Lilitha

 3. Det är kul att följa Anya Basts utveckling mot mer mainstream-litteratur (om man nu får begå helgerånet att använda ordet litteratur i detta sammanhang). Från början skrev hon bara erotiska historier och, jösses de kunde vara heta. Jag gillar hur hon skriver inte bara vad hon skriver. Och hon blir nästan bättre för varje bok.

  /Maria, recensent på fantastika.se

 4. Ping: [BOK] Witch Fury | Gealachs Blogg

 5. Ping: Lästa böcker 2010 | Gealachs Blogg

 6. Ping: [BOK] Wicked Enchantment | Gealachs Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s