Oriflame

Idag har jag varit på kick-off inför hösten på Oriflame, och känner att jag vill försöka komma igång på lite mer allvar med detta. Bland annat skulle det vara kul att rekrytera lite folk. Det är ju väldigt fina och bra produkter till bra priser, och dessutom är de snygga! 😀

För ungefär ett år sedan blev jag Oriflamekonsulent, och jag tycker att det har varit himla kul, även om jag inte haft tid att utveckla det hela så mycket som jag skulle ha önskat. Jag har dock upptäckt många nya roliga make up- och hudvårdsprodukter som jag inte varit så bra på att använda tidigare och jag har även varit på några roliga kurser.

Framför allt skulle det vara kul att rekrytera lite fler konsulenter, så därför tänkte jag skriva lite om det här för att se om ni tycker att det verkar kul.

Vad det går ut på :

Oriflame funkar som så att man kan bli antingen kund eller konsulent. Som kund beställer man ur katalogen till katalogpris, till sig själv.

Som konsulent beställer man med 20% rabatt på katalogpriset när det gäller make up och hudvård (10% på accessoarer), och då kan man antingen behålla det själv eller sälja till katalogpris till vänner och bekanta, och behåller då mellanskillnaden. (Att bli konsulent kostar 50 kronor, en engångskostnad som läggs på din första beställning)

Sedan har man som konsulent också möjlighet att rekrytera nya konsulter (inget man måste göra, är man nöjd med att beställa till sig själv och/eller sälja på egen hand, går det utmärkt), och då har man chansen att tjäna en viss procent på det de beställer för, plus att man också har chansen till roligt samarbete med dessa.

 Jag blev faktiskt förvånad över hur enkelt det här fungerade, och att man kan göra det precis hur litet eller stort man vill. Jag har sålt till familj och vänner genom att visa kataloger och prata om produkter, men man kan också arrangera större visningar om man vill.

Så hör gärna av er om ni tycker att det verkar kul!

OBS! 

Man har inga krav på sig att beställa en viss mängd varor eller för en viss summa, man beställer precis hur ofta eller hur mycket man själv känner för. Man måste heller inte sälja ett dugg om man inte vill, vill man bara beställa till sig själv och familjen går det utmärkt. (Man har heller inget ansvar gentemot mig bara för att jag har rekryterat.)

2 svar till “Oriflame

  1. Tur att du är konsulent i Sverige! Jag hörde att Oriflame var utslängda från Irak eller var det Iran?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s