När det regnar i Visby

Idag har det regnat större delen av dagen. Det har blivit en hel del slappande vid datorn, men även en promenad imorse. I en butik hittade jag en sådan här fin, gammal servis:

Jag har en snarlik sådan själv, undrar om den skulle kunna ge lika mycket pengar. Inte för att jag vill sälja den, tycker väldigt mycket om den, men intressant att veta vore det ju…

Efter att vi ätit middag gick vi på bio och såg ”Trollkarlens lärling”. En riktigt kul och underhållande film. En av reklamfilmerna innan ville få mig att köpa chips. Jag är inte speciellt förtjust i chips, så jag kommer nog inte att göra det. Hur som helst var dessa chips ”så nära perfekta chips man kan komma”. Intressant att de går ut med att deras produkt inte är perfekt. Och hur är ”perfekta chips”, undrar jag ju genast? Fast talar de om det kommer riskerar de väl att jag köpa dessa istället för deras. Eller är det bara jag som måste börja inse att man har roligare om man inte är så kritisk hela tiden?

När vi kom ut från bion var det uppehåll, men regnet hängde liksom i luften och det höll på att bli mörkt. Vi gick och hämtade kamerorna och traskade ut. Det blev några bilder på blöta blommor och en del (i alla fall i mitt tycke) stämningsfulla bilder från Botan och krokarna runt om.

2 svar till “När det regnar i Visby

  1. Som vanligt bilder av högsta klass. På tal om blommor. En viss tomatplanta håller för närvarande på att göra sig hemmastadd i vårt köksfönster.

  2. Den servisen är fin, men ganska så vanlig. Jag har för mig att det är något mer speciellt om man lyfter upp koppen och håller den mot ljuset. Kan man då se en Geisha i botten på koppen (genom porslinet) så har jag för mig att de är av lite ”finare sort”.
    Mycket vackra blommor och jag håller tummarna för att ni inte får riktigt så mycket regn som det utlovades när jag lyssnade på nyheterna….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s