[BOK] Witch Blood

Witch Blood – Anya Bast

Så har jag läst ut andra delen i den här serien, skrev ju om del ett för ett tag sedan. Jag verkar ha kommit in i en period när jag läser den här typen av böcker, jag hittade ju Dakota Cassidy tidigare i år, och ytterligare en liknande bok, som jag impulsköpte på SF-bokhandeln, ligger och väntar i min ”Att läsa”-hög.

Den här serien är mycket ”mörkare” än Cassidys, och påminner rätt mycket om TV-serien ”Förhäxad”, som jag följde slaviskt för några år sedan. Dessutom verkar den bli bättre ju längre fram man kommer, jag gillade denna mer än första delen.

”When Isabelle first encounters Thomas Monahan, she’s running on pure rage and sorrow, channeling her pain into power—and trying to freeze the life out of a warlock she holds responsible for her sister’s death. Together, they form an uneasy alliance to hunt and destroy a demon of tremendous power. As head of the Coven, earth witch Thomas must thwart Isabelle’s dark impulses, but his very presence stirs deeper desires she never knew she had…” (anyabast.com)

Jag känner att jag behöver den här typen av lättsmälta, okomplicerade böcker just nu. Orkar inte vara djup och svår, så det här passar mig utmärkt för tillfället.

6 svar till “[BOK] Witch Blood

  1. Hoppas att denna bok finns på ljudband för tiden till att läsa en bok är näst intill omöjligt för min del. Antingen somnar jag eller så har jag inte den tiden över för boken. Tack för tipset och ha en riktigt bra dag!

  2. Ping: [BOK] Witch Heart | Gealachs Blogg

  3. Ping: [BOK] Witch Fury | Gealachs Blogg

  4. Ping: Lästa böcker 2010 | Gealachs Blogg

  5. Ping: [BOK] Wicked Enchantment | Gealachs Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s