Inspirerande kväll

Jag är Oriflamesäljare sedan i somras. Det går tyvärr lite trögt med att få kunder, mycket för att jag är lite för feg för att göra reklam för vänner och kollegor, många blir ju sura när man försöker intressera dem för produkter, trots att ett litet ”Nej tack, jag är inte intresserad” skulle räcka utmärkt.

Men lite grann har jag sålt i alla fall, mest till familjen och ett par kompisar, ännu så länge inte till någon utomstående, men det kanske kommer, det också. Har satt upp lite lappar här och var i området där jag bor, funderar på att köra en omgång till med sådant.

Jag behöver också lära mig lite mer om produkterna, och ikväll var jag på en träff där vi fick många bra tips om hur man gör en snygg sminkning. Det är i alla fall en liten början. Det dröjer nog innan jag kan göra sådana demonstrationer av sminkprodukterna, men jag har kanske fått lite mer kött på benen när det gäller att berätta om vilka produkter som finns.

Om inte annat är jag i alla fall nöjd och glad med de produkter jag köpt åt mig själv.

Ett svar till “Inspirerande kväll

  1. Vad kul! Jag försökte sälja smink (för ett företag som hette LR international) men det gick inte bra alls. Jag har inte så många vänner och som du skriver det är inte lätt att börja prata hur som helst utan att känna att man tränger sig på och de inte vill lyssna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s