Förstår inte riktigt

WordPress har en hel del spännande funktioner som jag inte riktigt fått koll på ännu. Några andra WP-bloggar som jag följer har länkar under varje inlägg som leder till relaterade inlägg både i den egna och andra bloggar. Dessa länkar kommer upp automatiskt när ett inlägg postas.

Jag har letat efter stället där jag kan aktivera denna funktion, för jag tycker att det vore lite coolt. Men jag hittar bara stället där jag stänger av det.

Varför kan jag inte få dessa relaterade inlägg? Är det för att jag inte skriver något som kan relateras till något annat? Det tror jag knappast…

Någon som vet?

5 svar till “Förstår inte riktigt

  1. Hittar du knepet så vill jag gärna veta..

    • Jag hittar inget annat än att det bara verkar funka om man laddat ned WordPress och bloggar på ”egen adress”, så att säga. Verkar lite konstigt, men jag kanske kommer på något knep…

  2. Det du söker är en plugin (det finns ett par olika), vet inte om du kan installera sådana på hostad blog hos wordpress, men misstänker att det kräver att du kör egenhostat, dvs har ett webhotell och själv installerar wordpress (finns en del som ger bort web utrymme gratis om du inte vill ”hyra”, dock är i regel betaltjänsterna stabilare).

    Vanligen listas liknande inlägg baserat på de taggar som du lägger till i inläggen.

  3. Jag bara bloggar… Förstår inte så många finesser. Om du får veta så meddela gärna 🙂
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s