Figolla – Maltesiska påskkakor

Säga vad man vill om det jag bakar, det blir sällan vackert, men det blir oftast gott! Hur som helst, jag fastnade för det här receptet förra året, när jag hittade det i en matblogg jag följer. Där kan man också se hur de ser ut när de bakas av ett proffs, och så kan man läsa receptet också.

Jag har modifierat det lite då jag hade ont om tid, jag köpte till exempel färdig mandelmassa och tog nonstop istället för små påskägg, då vår ICA-butik hade väldigt dåligt utbud av påskgodis i år.

About these ads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s